Auris College Rotterdam Aurislogo

Deel dit artikel


'sterk in samenwerk'

3 dagen bouwen en 1 overnachting op school!

De leerlingen van de eerste en tweede klas vmbo hebben laten zien hoe sterk ze zijn in samenwerk. Na een hele dag workshops op woensdag kwamen de leerlingen donderdagochtend met een grote tas op school met daarin slaapzak en luchtbed. Na vier hele leuke en leerzame lessen in het Science Centre in Delft moesten we onze eigen tenten opbouwen. Dit ging veel sneller dan wij hadden verwacht!
Ook bij het bouwen van vlotten op donderdagavond werd er snel en goed samengewerkt. De één kon heel goed knopen leggen en de ander had het inzicht in waar de balken moesten komen. Verschillende kwaliteiten konden samen het werk leveren zodat op vrijdagochtend de vlotten te water konden gaan. Niet iedereen durfde het water op maar ook hierbij konden de taken verdeeld worden in sjouwers, bouwers en stuurmannen.
Wij hebben veel mooie momenten van samenwerking gezien en hebben genoten van de gezellige sfeer die er was onderling. Het slapen was voor sommigen erg spannend en voor hen een extra compliment dat ze het toch gedaan hebben